sobota 8. března 2014

Poslední souboj

Po krátké pauze je tady další povídka. Doufám, že se vám bude líbit a budu moc rád, když mi napíšete do komentářů pár vět.

Poslední souboj download

4 komentáře:

  1. Začínám mít pocit, že se u hodnocení tvých povídek už musím strašně opakovat, jenže já ani jinak nevím, jak to popsat, aby to vůbec dávalo smysl.
    Když jsem tady povídku objevila, hned jsem stahovala, protože už jen název mi napověděl, že to bude něco... neobyčejného. Nepletla jsem se.
    Situování příběhu do studené a chladné zimy mi přijde jako skvělý nápad, protože to umocnilo pocit samoty, který jsem měla při čtení dalších a dalších řádků.
    Popisy, přirovnání, jazyková bohatost, všechno skvělé, jako vždy. (Až na pár pravopisných chyb a hrubek, tytyty, Emmette.)
    Ovšem tím koncem? Tím jsi mi doslova vyrazil dech. Nečekala jsem, že už tak smutný příběh bude ještě smutnější, ale ty jsi mě zase přesvědčil o opaku. Prokristapána, to mě vždycky musíš rozbrečet (ty a Sigur Ros, podejte si ruce)?
    Témata, o kterých píšeš, nikdy nejsou nic plytkého, a ty se jejich zpracování ujmeš s určitou lehkostí a grácií, která mě donutí toužit, abych psala aspoň tak z půlky jako ty. Severský smutek z té povídky jen čiší, nutí tě to jít a obejmout nejbližší osobu a říct jí, že jsi tady pro ně a doufat, že oni ti řeknou to samé.
    Já... Já prostě nemám slov. Opět si mě přesvědčil, jaký talent v tobě dřímá. Úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už nevím, co ti na to mám napsat!
      Na těch hrubkách pracuji a jediné slovo, které se mi honí hlavou, když čtu to, co jsi mi sem napsala je prostě děkuji + přiblblý úsměv.

      Vymazat
  2. Škoda jen, že se nedá "retweetnout" komentář od slečny výše/níže (netuším kde se to zobrazí). Nevím co víc k tomu říct. Snad jen, že bys měl všechny ty povídky později vydat jako jednu sbírku! Rozhodně +1

    OdpovědětVymazat